Beste leden,

Graag nodigen we u uit op onze Online Lunch-causerie van dinsdag 15 maart 2022 van 12u00 tot 14u00.

De thema’s zijn: “Standing Committees activities – Capita Selecta” & “Trade Marks and Social Media”

Het programma is het volgende en zal in het Frans, Nederlands of Engels:

  • 12u00: Welcome, online lunch & introduction

  • 12u30-13u30: Presentatie van de activiteiten van de AIPPI Standing Committees voor het jaar 2021

    • Christophe Ronse : SC pharma

    • Sophie Lens & Sarah van den Brande: SC trade secrets

    • Sophie Lens: SC ADR

    • Koen Vanhalst: SC Biotech

    • Ann De Clercq: SC Patents

  • 13u30-14u00: Presentatie Q281 “Trade Marks and the Internet and Social Media” voor het San Francisco International AIPPI Congres

    • Emmanuel Cornu : Introduction

    • Julie Kever: Case law of European Court of Justice

    • Romain Meys: Influencers

Deelname aan deze lunch-causerie is gratis en voorbehouden voor onze BNVBIE- en AIPPI-leden.

********************************************************************************************

Che(è)r(e)s membres,

Nous avons le plaisir de vous inviter à notre Lunch-causerie en ligne du mardi 15 mars 2022 de 12h00 à 14h00.

Les thèmes sont : “Standing Committees activities – Capita Selecta” & “Trade Marks and Social Media”

Le programme est le suivant, et sera en français, en néerlandais ou en anglais :

  • 12h00: Welcome, lunch en ligne & introduction

  • 12h30-13h30: Présentation des activités des Standing Committees AIPPI pour l’année 2021

    • Christophe Ronse : SC pharma

    • Sophie Lens & Sarah van den Brande: SC trade secrets

    • Sophie Lens: SC ADR

    • Koen Vanhalst: SC Biotech

    • Ann De Clercq: SC Patents

  • 13h30-14h00: Présentation Q281 “Trade Marks and the Internet and Social Media” pour le Congrès International de l’AIPPI à San Francisco

    • Emmanuel Cornu : Introduction

    • Julie Kever: Case law of European Court of Justice

    • Romain Meys: Influencers

La participation au lunch-causerie est gratuite et réservée à nos membres ANBPPI et AIPPI.